Tens Media

home

Tens Media BV is een mediabedrijf en uitgever van diverse mediaformats en marketingdiensten. Het bedrijf ontwikkelt mediaproducten in eigen beheer, maar ook voor derden. 

Tens Media is in 2015 opgericht door media-ondernemer Richard Otto. Otto is meer dan 15 jaar actief op gebied van advertising, marketing en media, waar hij voor diverse bedrijven digitale projecten heeft opgezet. In 2008 richtte hij de marketingnieuwssite MobileMarketing.nl op dat in 2013 aan uitgeverij Adfo Groep werd verkocht. Zijn internationale online community Mobile Marketing & -Advertising (245.000 leden) werd in 2016 verkocht aan de Engelse uitgever TechForge. Onder Tens werd het omroepplatform Spreekbuis met ondersteuning van oa AVROTROS, KRO-NCRV, NTR en Omroep Max nieuw leven ingeblazen. Tens Media ontwikkelt, zowel online, offline als crossmedia concepten.

LEES HIER HET LAATSTE NIEUWS RONDOM FORMATS VAN TENS MEDIA 


Tijdelijke actie! 


Ontvang hier een gratis exemplaar van Blokker: huishoudwinkel in crisistijd. Klik hier voor meer informatie. 

Op 28 augustus heeft Tens Media het boek 'MISTER VERONICA: de biografie van Rob Out'  (door Bert van der Veer) uitgebracht. Kijk hier voor meer informatie.
In juni 2019 heeft Tens Media het boek 'Merkdisruptie' uitgebracht. Kijk hier voor meer informatie.

Neem voor meer informatie contact op via info@tensmedia.nl  / +31(0)35 62 26 273